avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Șantaj,calomnie și hartuire
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Șantaj,calomnie și hartuire

Cum pot scăpa de o persoana care mă șantajează ,calomniază și hărțuiește in mod repetat?
Cel mai recent răspuns: 906090 , utilizator 16:50, 11 Mai 2019
Indicat ar fi sa adunați probe audio, video, martori, reclamat la poliție.
Mulțumesc,am adunat câteva mesaje ale șantajului și am instalat înregistrare apeluri pt a putea avea dovada la următorul apel ce cu siguranță va urma...Asemenea persoane nu pot fi lăsate la infinit sa se creadă Dumnezei.
As vrea sa întreb:-daca persoana care mă calomniază,santajeaza a avut dosar penal pt evaziune fiscală și a primit 5ani cu suspendare(pedeapsa încheiată cu jumătate de an în urmă)și i de întocmește din nou un dosar pt șantaj și hartuire,calomnie primește pedeapsa maxima sau minima?Adică se mai tine cont de dosarul penal avut cu timp in urma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si amenintare blueelf08 blueelf08 Exista in codul penal vreun articol care sa pedepseasca santajul si amenintarea? Pentru ca deja nu mai suport sa fiu santajata si amenintata fie prin sms, fie ... (vezi toată discuția)
Ajutor-hartuire Cs    B Cs B Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o cunostinta apropiata de a mea este hartuita de o fata: este urmarita in continuu, primeste mesaje ... (vezi toată discuția)
Infractiune de santaj ?! xuser xuser Pe scurt, cineva cu care am probleme ma ameninta sa imi retrag plangere, ca altfel imi da o bataie buna, si mai aduce si martori mincinosi ca sa imi ... (vezi toată discuția)