Buna ziua.
In urma cu trei ani am angajat un avocat care sa ma reprezinte într-un dosar de cercetare penală în care am suferit un accident de munca cu vătămare corporală și incapacitate temporară de muncă de 89 zile.
În tot acest timp i-am cerut informații despre cursul dosarului și ce acțiuni întreprins. De câte ori îi solicitam aceste informații,el îmi spunea că nu poate să facă nimic pana nu termina parchetul ancheta și ca nu are acces la dosarul agentului care anchetează cazul. Anul trecut dacă am văzut că nu primesc nici un raspuns de la avocat,am solicitat eu prin email informații despre cursul dosarului și le-am primit.
În urma cu doua luni am solicitat aceleași informații de la parchet și cu stupoare am primit raspuns ca dosarul a fost inchis(anulat) în defavoarea mea(vinovat), deși la dosar existau documente care dovedeau nereguli mari la societatea unde lucrez.
După primirea rezultatului l-am rugat pe avocat sa depună contestie în termenul legal,dar au început aceleași probleme, amânări,etc.
Când am văzut că se apropie finalul termenului de depunere, am scris eu contestația și am trimis-o eu prin mandat postal și email.
Nu mi se pare corect ca un avocat pe care îl angajezi și ai deplina încrede în el sa se comporte astfel, mai ales ca după ce a studiat documentația pe care i-am dat-o, a afirmat că totul este în favoarea mea.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu o soluție.
Multumesc!
Avocatii pot forta lucrurile si pot urgenta daca au timp de caz...
Avocatii pot avea o forta foarte mare daca stiu sa o foloseasca...sau...daca au timp...pentru ca nu prea au timp...
Daca au timp pot face mult de tot...
Reziliati contractul imediat si dupa aceea va adresati in scris la parchet pentru ca sa va comunice situatia dosarului. Functie de raspuns veti proceda ca atare. Exista practica ca unii avocati sa joace la doua capete, pentru bani, ect. ! Nu-i locul sa dezvolt aici subiectul.
Nu cred ca exista asa ceva cu avocații la două capete.
Niciodata nu am auzit sa se intample asa ceva.
Sunt vorbe goale...
Nici macar la avocații care își rup in doua adversarii nu exista asa ceva.
Respect dlui Consilier Juridic Viorel Muha pt curajul de a spune adevarul intr-o tara a minciunii.
Doresc ca-i dau nume si dovezi despre ce mi-au facut unii avocati timisoreni, ce au jucat la doua capete , cum se exprima un domn.. Propunerea ca toti cei pacaliti sa poata sa-si spuna parerea este salutara. M-am plans la Decan, la Parchet si cred ca dl av. Lascovschi nu ar mai fi sigur pe ce declara despre confratii timisoreni, daca-i spun ca nici unul , nu a vrut sa se angajeze contra cost , raspunzandu-mi ca-i vorba de etica profesionala, deci lasa-i sa pacaleasca( ma exprim civilizat la cei ce m-au furat.
Accident de munca
lotus25
Daca in urma unui accident de munca in constructii a rezultat decesul unui om, care sunt repercursiunile asupra colegilor? Acesta (maistrul) a facut ... (vezi toată discuția)