Alexandru Matache 
	    	Avocat

Alexandru Matache 
	    	Avocat	    

Cosmin9090 
	    	Utilizator

Cosmin9090 
	    	Utilizator	    

Alexandru Matache 
	    	Avocat

Alexandru Matache 
	    	Avocat	    

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			~ final discuție ~
 lucian25	                   

Am si eu o nelamurire,acum 2 ani am avut un accident cu vatamare corporala,precizez ca cele 2 persoane nu au avut nevoie de spitalizare leam dus doar la ... (vezi toată discuția)
	                    lucian25	                   

Am si eu o nelamurire,acum 2 ani am avut un accident cu vatamare corporala,precizez ca cele 2 persoane nu au avut nevoie de spitalizare leam dus doar la ... (vezi toată discuția)

valentin00	                   

in data de 20-11-2015  mia fost suspendat permisul ptr 90 de zile ( 103 km localitate ) plus 30 de zile  total 120 zile suspendare , in data de 26-12-2015 am  ... (vezi toată discuția)
	                    valentin00	                   

in data de 20-11-2015  mia fost suspendat permisul ptr 90 de zile ( 103 km localitate ) plus 30 de zile  total 120 zile suspendare , in data de 26-12-2015 am  ... (vezi toată discuția)

Nicolae2311	                   

Buna ziua, am si eu o problema.
Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
	                    Nicolae2311	                   

Buna ziua, am si eu o problema.
Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)