avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cheltuieli de protocol IMM
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cheltuieli de protocol IMM

Buna ziua, rugamintea mea este sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: e vorba de un restaurant care ofera mese de protocol in unitatea proprie, spuneti-mi va rog cum vor fi inregistrate aceste mese de protocol, se va emite o factura catre sine? adica societatea va fi si furnizor si client?
Legat de deducerea tva-ului pentru aceste mese de protocol(unitatea este platitoare de tva) , se deduce in totalitate sau in limita acelui plafon de 100 lei care se aplica la cadouri protocolare?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:27, 17 Mai 2019
Se inregistreaza ca cheltuiala de protocol. Este deductibila, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli protocol mi_ta mi_ta Buna seara! As dori sa stiu si eu ce se poate inregistra ca cheltuiala de protocol la CMI. Multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Cheltuieli protocol dida5801 dida5801 Am urmatoarea situatie: societatea are activitate turism/restaurant. Se marcheaza pe restaurant protocol.(mese servite ptr dif clienti ) Cum pot sa inregistrez ... (vezi toată discuția)