avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drept informatic
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drept informatic

Buna ziua,
Va deranjez din nou cu o intrebare.
Imi puteti da va rog cateva titluri de lucrari in domeniul dreptului informatic?

Va multumesc anticipat!
O zi buna!:)
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 15:25, 25 Noiembrie 2009
De exemplu, infractiunile informatice prevazute in Legea nr. 161/2003 . Te intereseaza titlurile unei lucrari sau doresti o sugestie pentru ca tu sa intocmesti o lucrare? :)
Va multumesc!Insa m-ar interesa sa studiez putin acest domeniu.Deci nu imi trebuie pentru o lucrare,ci sa stiu cateva titluri.:)
Infractiuni prevazute in legi speciale- legi comentate,( comentarii si explicatii) , autori Mihai Adrian Hotca si Maxim Dobrinoiu , Ed. . H. Beck.
Insa prin biblioteci vei gasi cred , ceea ce te intereseaza de fapt.
Va multumesc inca odata. O seara buna.
Maxim Dobrinoiu - Infractiuni in domeniul informatic
[ link extern ]
Tudor Amza - Semnatura electronica
[ link extern ]
Tudor Amza si Cosmin Amza, Criminalitatea informatica, Editura Lumina Lex, Bucuresti
Ioana Vasiu - Criminalitate informatica
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crima organizata Bawer Bawer Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o bibliografie pentru efectuarea unei lucrari despre crima organizata. din pacate crima organizata nu este definita de ... (vezi toată discuția)
Psihologie judiciara-carti luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Cine ar putea sa imi recomande cateva lucrari de psihologie judiciara? Va multumesc anticipat! O zi buna!:) (vezi toată discuția)
Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la ... (vezi toată discuția)