avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... animalele la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

animalele la intretinere

Am fost anuntata de catre asociatia de proprietari ca este o lege noua prin care suntem obligati sa bagam animalele la intretinere ca si cum ar fi o persoana si trebuie sa platim pentru el?este adevarat? :|
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 18:48, 3 Decembrie 2009
Nici nu poate sa fie trecuta pisica sau cainele la plata intretinerii. Cel mult acea taxa despre care vorbea dna Marin, care, am mai spus-o, mi se pare nejustificata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi-am mai spus parerea si altadata si reiau. Apartamentele sunt destinate oamenilor si nu animalelor.
Sigur ca un catel mic intr-un apartament mare sau o pisica poate ca este mai usor de suportat. Dar sunt persoane care nu au limite. Unii cresc in apartament de 2 camere 3-4 caini si 2 pisici. Fac zgomot, degaja miros de animale, sunt o sursa de transmitere a bolilor, etc.
Chiar pe forumul acesta gasiti asemenea situatii:
www.avocatnet.ro/content/for...
sau
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
Adriantot, moderator
Am vesti noi.
Au aprobat in ROI un amendament pentru cei care vor face mizerie. Vor plati o amenda, penalizare, nu stiu cum e in text exact. Sanctiune.
Nu vor fi pusi cainii la intretinere. Asta era prea de tot.
Asa cum zice dl. Adrian mai sus sunt si cu mai multi caini, nu la noi in bloc, poate in alte locuri. Stiu ca exista o lege care interzice mai mult de 2 caini in apartament, de pisci nu stiu. Mi-a spus politistul de proximitate. Nu stiu ce lege e aceea dar, pentru a fi si eu utila altora, asa cum am primit eu ajutor la nevoie, voi intreba cand il mai vad pe aici la noi la bloc si voi scrie apoi pe forum.
Numai bine, sa treaca criza urez!
Felicitari, dar s-ar putea sa aveti o problema.
Daca s-a trecut in acel ROI "sanctiune", "amenda" o sa aveti greutati, pentru ca asociatia nu are dreptul sa dea nici amenzi, nici sanctiuni, ci doar organele abilitate, in baza unor probe. Sunt curios cum va demonstra presedintele ca rahatul din fata blocului apartine animalului proprietarului de la et. 1.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
Armenteros, utilizator
Aha, aici intervine o alta mare problema!
Si anume: daca nu putem sanctiona comportamente atunci la ce mai e bun un regulament? Doar stim cu totii ca romanii (si alte natii deasemenea) nu sunt civilizati de buna voie. Deci, cum procedam?
Fara penalitati... nu inteleg cum.
Zau daca pricep.
Numai bine tuturor, a venit iarna, afara e frig rau!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de caine Dana Marin Dana Marin A intrat un virus cu cainii pusi la plata la intretinere, mai nou. Vor sa puna vecinii mei in regulamentul de ordine interioara a asociatiei ca sa platim taxa ... (vezi toată discuția)
Animale de companie asociatie de proprietari aspo28bis aspo28bis Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)