avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Bună seara as dori un model de întrerupere(demisie) a contractului de muncă. Mentionez ca sunt in perioada de proba de 90 de zile. Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: florin 71 , utilizator 09:30, 20 Mai 2019

Către: (angajator)

Subsemnatul ................ (datele dvs de identificare) angajat la ........... (angajator)

prin prezenta solicit încetarea contractului meu de muncă în temeiul art. 31 alin. 3 Codul muncii începând cu data de ..........


Vă mulțumesc,

(nume, semnătură)



Art. 31. [perioada de proba]
(1) Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la incheierea contractului individual de munca se poate stabili o perioada de proba de cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile de executie si de cel mult 120 de zile calendaristice pentru functiile de conducere.
(2) Verificarea aptitudinilor profesionale la incadrarea persoanelor cu handicap se realizeaza exclusiv prin modalitatea perioadei de proba de maximum 30 de zile calendaristice.
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca determinat, demisie Furtună Nicu-Vlad Furtună Nicu-Vlad Legea 53/2003 din codul muncii articolul 31 (3) \"In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz carmenms carmenms Daca sunt angajata in perioada de proba , pot fi conditionata de preaviz in cazul demisiei ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Acasa.v acasa.v acasa.v buna ziua am o intrebare am un CIM pe perioada nedeterminata cu incadrare sofer masina mare tonaj la alte clauze sant specificate urmatoarele; perioada de ... (vezi toată discuția)