avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am instalat o cameră de supraveghere în interiorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am instalat o cameră de supraveghere în interiorul locuinței mamei mele și acum are probleme, din acest motiv, cu o vecină. E nevoie de acceptul ei pentru a folosi camera înăuntru?

Mama mea sta intr-un imobil care este impartita in 2 locuinte separate. parter si etaj. Mama sta la etaj. Din motive de securitate am instalat o camera in hol, care vede cine intra pe usa. Este o camera gen smartcam. Problema este ca cea care sta la parter a amenitat-o pe mama ca sa indeparteze camera pentru ca violeaza spatiul ei privat. Mentionez ca camera este in interiorul locuintei mamei mele si nu are nicicum sa vada ce face celalalt la parter sau in curte. Am tot citit pe forumuri daca este legal sau nu. Am pus si semnul pe usa de intrare (imobil supravegheat video). in afara de amenintari repetate i-a baricadat si usa de la intrare sa nu vada afara.... Am drept sa folosesc camera inauntru sau nu? Tb acceptui ei?
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Marga G. , utilizator 07:49, 25 Mai 2019
@ Silvia Zaharia Datorita atingerii aduse dreptului la viata privata. Depinde si de riscurile concrete din locul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem de supraveghere alexmihalache alexmihalache Buna ziua. Am si eu o intrebare! in blocul in care locuiesc sau instalat 6 camere de supraveghere 1 camera bate fix pe usa apartamentului meu si ma deranjaza ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere in scara blocului-legal sau nu? Utilizator1991 Utilizator1991 Buna ziua, In blocul unde locuiesc vecinii vor sa puna camere de supraveghere-exterior si interior(cea din interior la parter). Personal nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)