avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Sunt divortata si am doi copii in ingrijire .Pot beneficia si de ajutorul social si de cel pentru susținerea familiei?Mentionez ca ,momentan ,veniturile însumează 300 lei alocațiile de stat ale copiilor și 300 lei ,alocație plătită de tatăl copiilor.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:48, 20 Mai 2019
Buna ziua ! In afara conditiilor impuse de veniturile obtinute , mai sunt o serie de alte conditii pe care trebuie sa le indepliniti ( aveti aici link [ link extern ] !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Alocatie complementara mdorina mdorina Buna seara, as dori sa stiu care sunt conditiile de eligibilitate pt. acordarea de alocatii complementare sau monoparentale , mentionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara sau ajutor social blueeyes56 blueeyes56 Buna seara, am 2 copii in varsta de 9 ani , locuiesc la tara, si nu am posibilitatea de a merge la serviciu din cauza copiilor, sunt divortata primesc de la ... (vezi toată discuția)