avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. A decedat și sora mea, dar mama trăiește. Cum se vor stabili cotele moștenirii?

Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat .
Fata casatorita de 24 ani , nu au avut copii, insa si ea a decedat curand luna aceasta .
Eu baiatul sunt casatorit si am o fata care face luna viitoare 18 ani .
Bunuri de mostenire un apartament cumparat de parint mei
Pamant pe numele tatalui mostenit de la parintii sai
Loc de veci pe numele tatalui mostenit dupa decesul surori tatalui meu
Doresc sa stiu cine ce si cat i se cuvine daca fac acum succesiunea dupa tata
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator

Vă mulțumesc pentru răspuns
Aminceput deja succesiunea dupa tata si imediat o sa le dezbat si pe urmatoarele.
Va doresc numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Succesiunea după 7 ani (3 moștenitori minim) andr87 andr87 Bună ziua! Vrem să facem succesiunea după tata (decedat în 2010). Scopul e ca mama (adică soția / co-proprietar) să devină moștenitoare. Eu ... (vezi toată discuția)