avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard intre proprietate si cladire in administratia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard intre proprietate si cladire in administratia primariei

Ce autorizatie imi trebuie pentru a construi un gard intre proprietatea mea si o cladire in administratia primariei? Mentionez ca in prezent exista un gard dar este extrem de mic aprox 1 m (in zona sunt foarte multi rromi care fura si fac stricaciuni, ma tem ca pot intra prin curtea vecina ;dispensarul ca sa isi faca "treburile"
As putea vorbi cu primarul ca sa facem costul jumate-jumate? Daca nu, unde merg pentru a cere autorizatia?

Alte discuții în legătură

Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul din cauza unui gard Alina 30 Alina 30 Buna seara , am o mare dilema : in urma cu 6 ani am cumparat o casa . Vecinul meu din stanga are construita o bucatarie + hol cu unul dintre pereti( cei in ... (vezi toată discuția)
Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)