La sfarsitul anului trecut matusii mele i-au fost incalcate mai multe drepturi cu privire la viata personala, a demnitatii umane, dreptul la propria imagine, de catre postul de televiziune Antena 1, care a difuzat o stire prin care prezenta aspecte false cu privire la sinuciderea unchiului meu precum si cateva poze folosite fara acordul ei. Am formulat o sesizare la C.N.A. iar in urma deciziei nr.227 din 19.02.2019 au fost somati sa isi ceara scuze in mod public in cadrul unor emisiuni transmise la ore de maxima audienta. Pentru noi acest lucru nu a fost suficient si am dori sa indreptam o actiune civila pentru solicitarea si a unor daune morale de la parata Antena TV Group SA. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva sfaturi daca este intemeiata actiunea noastra si daca da, am avea nevoie de recomandarea unui avocat sau consilier juridic.
Discutați cu un av poate găsiți o varianta cu un onorariu de succes și un onorariu inițial mai mic.Diploma nu prea va foloseste daca nu ati profesat va spun din experienta personala, instanta e u totul alta dimensiune decat spetele rezolvate în anii studenției.