cora2006 a scris:
La primariile din localitatile unde m-am nascut eu respectiv unde s-a nascut sotul am informatii ca s-a operat sentinta de divort si eu am pe certificatul de nastere taiat numele dupa sot si scris cel anterior.
Daca nu obtineti rezultate in cautarile sentintei de divort din arhiva instantei, mergeti la Primarie si vedeti ce s-a operat, daca s-a operat in actele dv. de stare civila. Daca s-a operat desfacerea casatoriei atunci solicitati din arhiva acestei institutii o copie legalizata a hotararii de divort. Daca la Primarie zvonul nu se confirma, inseamna ca sunteti casatorita...inca... URA! Ati scapat de toate grijile pe care vi le-ati facut si dv. si noi de doua pagini incoace...;)
Imi cer scuze ca dezbaterea cazului meu v-a determinat sa aveti reactia de mai sus. Am inteles ca persoanele care ma sfatuiesc aici o fac pentru ca vor nu pentru ca sunt obligate sa-mi citeasca cele scrise . Oricum dupa cum ati vazut am luat hotararea sa nu va mai retin atentia si sa inchei cu multumiri pentru sfaturi.
Ceea ce nu s-a inteles poate din cele scrise de mine este frica mea ca am incalcat legea, da frica ca exista o hotarare a unui tribunal pe care eu trebuia sa o respect acum cativa ani buni. Vroiam sa stiu implicatiile in timp asupra mea si a familiei daca voi continua sa nu o respect. Ma gandeam ca daca a trecut atat de mult timp se prescrie sau cam asa ceva . Asa am crezut de cate ori aveam eliberat un act de la vre-o institutie si nu sesiza nimeni nimic. De aceea am continuat sa neglijez problema iar acum imi este greu sa cred ca poate fi o problema cu actele mele. A fost prea usor. Poate nu este numai vina mea si ca mine au mai procedat multe femei. Atat despre aceasta situatie acum. Promit ca inchei definitiv discutia pe aceasta tema. Las timpul sa ma judece si voi vedea eu ce va fi aia va fi. Doar nu voi fi incarcerata pentru ca mi-am pastrat familia unita si nu am respectat un document pe care oricum am regretat ca l-am obtinut vreodata. Mandria prostului de a dovedi cat este de grozav. Cred ca asta am vrut eu demult sa-i demonstrez sotului meu. Si totusi ma mai vrea ca sotie si vrea sa imbatranim impreuna si vrea ca in urma sfaturilor dvs. sa mai ne casatorim o data.Scuze ca v-am scris atatea dar asta este . Am gresit si acum cand trebuie sa indrept lucrurile tot eu fac greseli nu el.Inca o data multumesc pentru sfaturi si promit ca nu mai revin cu nici o completare.