Popa Elena a scris:
Asa cum ati aflat, la Serviciul de stare civila s-a facut mentiune in actele de stare civila despre divort. Aceasta inseamna nu numai ca folositi o stare civila care nu corespunde realitatii (putand fi acuzata oricand de infractiunile de fals in declaratii si falsul privind identitatea - art. 292 si 293 C.pen), ci si ca, in caz de deces al tatalui copiilor dvs., nu veniti la succesiunea acestuia.
Asa cum am mai scris chiar daca am cumparat un imobil impreuna, in cazul decesului unuia dintre noi fiecare renuntam la parte in favoarea copiilor.Deci cel care supravietuieste ramane doar cu jumatatea lui. Cred ca va fi greu pentru cel care supravietuieste caci va trebui sa duca la primarie pentru a obtine certificat de deces si certificatul de casatorie care atunci se va vedea ca nu e valabil. Oricum doar eu voi avea probleme pentru ca folosesc numele dupa sot. Asa cum am mai scris o sa las lucrurile tot asa cat va ma merge in continuare.Sper ca dupa decesul meu sa-mi poata scoate certificat de deces fara probleme mari. doar nu o sa ma tina in capela .