avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala între fosa de racordare la scurgere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala între fosa de racordare la scurgere și fantana

Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua publica de canalizare
Cel mai recent răspuns: rody_pinti , utilizator 23:25, 26 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am facut sesizare la Primarie si au spus verbal că se va schimba locația căminul până la punerea în funcțiune (la racordare). Aștept și răspunsul în scris și modificarea. Vă mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)