avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie la ministerul educatiei si invatamantului - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie la ministerul educatiei si invatamantului - directoarea unei grădinițe face înscrieri pe bani

Buna ziua, am si eu o intrebare va rog. Unde pot face o reclamatie directoarei de la o gradinita din Bucuresti? Nu imi pot inscrie copilul la gradinita,desi locuiesc in raza gradinitei pentru ca ,,doamna"directoare primeste inscrieri doar pe bani.Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 23 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apartine de stat sau este privat acea gradinita ?
Apartine de stat gradinita,daca era privata,era altceva.
Apartine de stat gradinita,daca era privata,era altceva.
Sesizati Ministerul Educaţiei si daca doriti Politia/Parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune in gradintia privata parinte_copil parinte_copil Am inscris copilul de 6 ani la o gradinita privata de vara, care in restul timpului lucra si ca after-school. La inscriere, cand am semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am si eu o fetita care la sfarsitul lunii octombrie ... Wolfine Wolfine Buna ziua ! Am si eu o fetita care la sfarsitul lunii octombrie implineste 3 anisori, am dorit inscrierea la gradinita , insa politica scolii a fost ca nu ... (vezi toată discuția)