avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Ce acte îmi trebuiesc pentru deschiderea parțială a succesiunii, ptr a putea beneficia de banii tatălui meu decedat. Mama trăiește iar noi suntem 3 frati. Pe unde am fost sa întrebam ne-au plimbat de colo, colo fără nici un rezultat. Eu am fost împuternicita pe timpul vieții... și știu atît eu cît și frații de suma și banca unde au fost depusi și doresc sa menționez ca între noi nu exista neîntelegeri deci facem tot în acord comun total. Va rog sa ne îndrumați pașii pe calea cea mai ușoară ptr ca observ ca banca nu are nici un interes sa ne acorde dreptul nostru la banii tatălui.. Mulțumesc anticipat..
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Sima teodora, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:06, 23 Mai 2019
Trebuie dezbătută succesiunea după tatăl dvs.
În acest sens, va adresați unui birou notarial din circumscripția judecătoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu. In principal va trebuie un extras de cont cu suma exactă. Acesta se eliberează în baza unei adrese de la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din banca Paunescu Laura Paunescu Laura Dupa moartea tatalui meu am gasit un contract pentru niste bani depusi intr-o banca. Nu este trecut nimeni la imputernicit pe contract. Cum putem scoate banii ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Extras cont bancar geoconda77 geoconda77 Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din ... (vezi toată discuția)