avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare avans
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare avans

Suntem o societate care a platit o proforma de 12450lei pentru achizitionarea unui generator din Bucuresti.In momentul in care am ajuns sa ridicam produsul ni s-a dat factura fiscala si garantia (produs nou nu second) La proba facuta de catre ei pentru functionarea produsului am constatat ca acesta nu functiona cum trebuie si avea si scurgeri de carburant.Din acest motiv am renuntat la ridicarea produsului .Refuzand achizitionarea lui ni s-a facut factura de stornare si un acord prin care isi lua angajamentul de plata in 5 zile lucratoare. Dupa cele 5 zile lucratoare ni s-a spus ca au conturile blocate ,popriri ,si ca ne vor da bani cand îi vor avea.Firma are foarte multe datorii la anaf.Cum putem recupera bani ???
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 19:08, 26 Mai 2019
Buna ziua,

In prima faza apelati la serviciile unui avocat , formulati o cerere oficiala catre furnizor pentru restituirea sumei, plus dobanzi. De regula da rezultate, inainte de a ajunge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog îndrumați-mă cu o problemă Miki2019 Miki2019 Suntem o societate care a platit o proforma de 12450lei pentru achizitionarea unui generator din Bucuresti.In momentul in care am ajuns sa ridicam produsul ni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)