avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întoarcere din maternitate alt angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întoarcere din maternitate alt angajator

Buna ziua.
Sunt in concediu de crestere copil pentru perioada de 2 ani. In aceasta perioada angajatorul se va retrage de pe piata din Romania urmând ca angajatii sa fie preluați de către o altă societate care va prelua si clienții actualei societăți (este vorba de un furnizor si distribuitor de gaze naturale si energie electrica).
Intrebarea mea este urmatoarea:
Noul angajator are obligația să mă primească inapoi la finalizarea concediului de crestere copil? Sau fiind vorba de o altă societate nu are aceasta obligatie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 27 Mai 2019
Cum vor fi preluati angajatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul universal energie electrica cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am primit din partea furnizorului de energie electrica o scrisoare prin care mi se solicita ca,pentru societatea comerciala pe care o detin si cu ... (vezi toată discuția)
Discriminarea societatilor comerciale in baza hg nr.90/2008 elecnis elecnis Doamnelor / Domnilor compatrioti , am spicuit citeva impresii despre alegerea furnizorului de energie electrica sau gaze si doresc sa clarificam un simplu ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici dupa cic maroxana maroxana Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: - la 1 martie 2009 am intrat in concediul de crestere al copilului,pana la data de 1 martie ... (vezi toată discuția)