ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

kalinb 
	    	Utilizator

kalinb 
	    	Utilizator	    

buna ziua!
deocamdata nu puteti incheia contractuld eVC.
puteti cel mult sa incheiati un antecontract de vanzare cumparare.
constructorul trebuie sa faca actul autentic de dezlipire, si abia dupa sa poata sa va vanda dvs un ap.
solicitati un extras de informare din cartea imobiului pt a vedea dc exista sarcini, dc da in favoarea cui etc...
 ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
	                    starcopit	                   

Buna ziua!
As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)

ContSters200727	                   

Buna ziua!
In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament, care la mom respectiv nu avea decat autorizatie de spatiu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters200727	                   

Buna ziua!
In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament, care la mom respectiv nu avea decat autorizatie de spatiu ... (vezi toată discuția)

clubbero1	                   

Buna seara!
Vreau sa cumpar un apartament nou cu \"prima casa\". Proprietarul imobilului are acte pentru teren si constructie, dar nu are dezmembrarea pe ... (vezi toată discuția)
	                    clubbero1	                   

Buna seara!
Vreau sa cumpar un apartament nou cu \"prima casa\". Proprietarul imobilului are acte pentru teren si constructie, dar nu are dezmembrarea pe ... (vezi toată discuția)