Soțul meu a înmatriculat o mașină pe numele lui ca să ajute un vecin, iar acum avem de plătit impozit pentru că vecinul nu vrea să știe de datorie. Suntem disperați, ce putem face?
Buna ziua! Vreau sa știu cum sa procedez in cazul in care sotul meu a ajutat pe un vecin sa înmatriculeze o mașina pe numele lui iar anul trecut ia venit impozit ff mare pe numele lui iar Vecinul numai vrea sa știe de datoria care ii aparține? Putem sa mergem la poliție și sa angajam un avocat sa îl dam in judecată? Suntem disperați mulțumesc mult!
Spune adevarul la politie si reclama masina ca furata! Trebuie sa stii nr. de inmatriculare, marca, model..etc. Daca nu achita taxele, radiaza masina, El nu poate s-o vanda si nici sa demonstreze ca este a lui!
Recuperezi masina, o vinzi si platesti taxele!
Angajati un avocat.
E vorba de un mandat fara reprezentare in speta. Il puteti da in judecata si sa solicitati plata impozitului, penalitatilor si sa va predea contractul de vanzare-cumparare prin care a instrainat masina.
Radiere
razvan_alin
va rog sa imi spune-ti ce pot sa fac : in 2007 am vandut o masina nu sunt sigur daca am dus actele de radiere la directia economica pt ca ulterior mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere?
Monica H.
Buna ziua,
in 2003, in virtutea incheierii unui contract de vanzare cumparare, am \\"imprumutat\\" autovehicolul unei persoane pt probe, urmand ca ulterior ... (vezi toată discuția)