avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii

Ca si militar angajat pe bază de contract ( SGV) AM dreptul la concediu de studii,daca urmez o facultate cu profil la zi!? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 30 Mai 2019
Potrivit art.13 din Legea 384/2006, soldații și gradații profesioniști beneficiază de concediu de studii și de concediu de odihnă suplimentar pentru activități în locuri de muncă cu condiții deosebite - vătămătoare, grele sau periculoase, în aceleași condiții ca și cadrele militare în activitate.

Regulile privind acordarea concediului de odihnă sunt cele care se aplică, potrivit legii, cadrelor militare în activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, m-am documentat pe internet cu privire la concediul ... Vlade Vlade Buna ziua, M-am documentat pe internet cu privire la concediul platit pt studii pt militarii angajati pe baza de contract(sgp) si am vazut ca beneficiem de 30 ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii pentru soldatii gradati profesionisti adryan_vyrgil adryan_vyrgil buna ziua .... in legatura cu concediul de studii care se acorda militarilor profesionisti mentionez ca sunt in anul 2 de facultate la zi si tot odata ... (vezi toată discuția)
Statutul militarilor permite concediul fara plata? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca statutul militarilor permite concediul fara plata pt motive personale? inclusiv parasirea tarii in aceasta perioada si pt ... (vezi toată discuția)