Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP LA UN AUTOTURISM NOU
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP LA UN AUTOTURISM NOU

Am inmatriculat un autoturism nou in 13-06-2017.Pe certificatul meu de inmatriculare scrie ITP in 13-06.2019.Conform legii date in 2018 si introdusa inlegea din 2017 la autoturismele noi ITP-ul se face la 3 ani.Va rog sa-mi spuneti eu cind trebuie sa fac ITP-ul in 2019 sau in 2020 ?.Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:50, 2 Iunie 2019
2019. Scrie si in lege (260/2017):
"Data următoarei inspecții tehnice periodice menționate pe anexa la certificatul de înmatriculare al vehiculului rămâne valabilă."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Parcare resedinta n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Este legal sa se ocupe loc de parcare cu o masina nefunctionala sau o masina care nu se misca din loc de ani de zile chiar daca este platit locul? ... (vezi toată discuția)
Rar jacquelline jacquelline Imi puteti spune daca odata cu obtinerea de la RAR a cartii de identitate a unui autoturism obtin si ITP-ul si certificatul de autenticitate? (vezi toată discuția)