avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit venituri din dobanzi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit venituri din dobanzi

Buna ziua,

Pana la ce data se poate plati impozitului pe un venit din dobanzi bancare, venit aferent anului 2018, cu declaratie unica depusa pana in data de 15.03.2019?
Cel mai recent răspuns: cristihigiu , utilizator 13:35, 4 Iunie 2019
Dobânda la depozitele la termen, este impozitată automat la sursă, și virată de către Bancă la bugetul de stat, la fiecare scadență a depozitului.
Este vorba despre venituri din titluri de valoare, impozite ce nu se retin la sursa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit mostenire storm07 storm07 Persoana fizica. In 2019 am mostenit prin succesiune un anumit numar de unitati de fond la un Asset management. Dupa obtinerea certificatului de mostenitor, ... (vezi toată discuția)
Depozit pe contul pfa - nu s-a retinut impozit de 16% din dobanda Popu Popu Am avut un depozit scadent astazi. Impozitul pe dobanda nu mi-a fost retinut de banca. Fiind PFA la norma de venit trebuie sa declar separat dobanda obtinuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cass/cas va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi ... Talla Talla Buna ziua, CASS/CAS Va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi care este procedura. Referitor la plata CASS pentru 2023. 1. Daca nu ridic ... (vezi toată discuția)