avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Care sint urmarile aplicari fortei majore?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Care sint urmarile aplicari fortei majore?

Am aplicat forta majora pentru incetarea contractului de prestari servici respectiv vinderea si plantarea de flori din motive de sanatate .Pe perioada contractului am executat lucrarile prevazute in contract dar beneficiarul spune ca nu pot aplica forta majora cind vreau eu. Ce ma sfatuiti sa fac?
Faptul că aveti probleme de sanatate nu poate fi considerat un caz de forta majora,puteati apela la un angajat,colaborator care sa presteze în locul dvs.Cazurilecde forta majora descrise în doctrina juridică sunt cutremure,tornade,inundații care nu pot sa fie prevăzute,războaie,revoluții etc.Alta data ar fi util sa va consultați cu un av mai ales daca aveti si o negustori.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forta majora zpavel_alia zpavel_alia In cazul contractelor part-time exista interdictia de a efectua ore suplimentare, cu exceptia cazurilor de forta majora sau pentru alte lucrari urgente ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii obligatiilor contractuale andreea.ruxandra andreea.ruxandra Buna ziua, spuneti-mi, va rog, daca problema suspendarii executarii obligatiilor contractuale din cauza de forta majora , pe durata imposibilitatii de ... (vezi toată discuția)
In care subsoluri de condominii sunt montate repartizoare de costuri?. johnpescar johnpescar conf.O.343/2010 :-in cazul in care din motive bine justificate operatorii economici care exploateaza repartitoarele de costuri nu finalizeaza inventarierea ... (vezi toată discuția)