avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Bună ziua! Daca am achiziționat o masina nouă, in anul 2007 di la momentul respectiv am achitat taxa de prima înmatriculare, pot solicita restituirea taxei auto? Si daca da, care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 12:53, 6 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
nu mai puteti, este prescris dreptul, atat pe OG 52/2018 cat si prin raportare la termenul general de prescriptie fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Am auzit de la un prieten ca este posibil sa recuperez tax[quot]a auto care a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto J.J. J.J. Stiu ca subiectul e fierbinte si poate sunteti satui de el. Din motive personale nu am reusit sa depun la ANAF cererea de restituire a timbrului de mediu. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)