Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 polexeangelica	                   

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: o invatatoare a decedat si urmeza sa incaseze drepturi hotarari judecatoresti conf.L221/2008.Nu s-a ... (vezi toată discuția)
	                    polexeangelica	                   

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: o invatatoare a decedat si urmeza sa incaseze drepturi hotarari judecatoresti conf.L221/2008.Nu s-a ... (vezi toată discuția)

Mocanu Florina Ioana	                   

Daca o persoana din conducere m-a jignit public in lipsa mea ce se poate face? (vezi toată discuția)
	                    Mocanu Florina Ioana	                   

Daca o persoana din conducere m-a jignit public in lipsa mea ce se poate face? (vezi toată discuția)

Heghibeli	                   

Bună! Ieri la servici un coleg m.a agresat fizic (m.a treas de ureche) si mi.a adresat cuvinte jignitoare. Pentru ca fosta lui concubină mi.a trimis câteva ... (vezi toată discuția)
	                    Heghibeli	                   

Bună! Ieri la servici un coleg m.a agresat fizic (m.a treas de ureche) si mi.a adresat cuvinte jignitoare. Pentru ca fosta lui concubină mi.a trimis câteva ... (vezi toată discuția)