avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua.Am primit de la Anaf instiintare ca am primit banii pentru taxa.Am fost la banca si mi au spus ca am contul inchis pentru ca nu am facut tranzacti in ultimele sase luni.Am facut un nou cont.Intrebarea mea este ce trebuie sa fac si daca voi mai primi bani .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 08:36, 7 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
duceti un extras de cont la finante si solicitati virarea banilor in acel nou cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virarea intregului salariu de catre banca pentru o poprire anaf NicoletaLG NicoletaLG Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca pentru o poprire de la anaf, banca unde este incasat salariul a virat intreaga suma si nu o treime ... (vezi toată discuția)
Lipsesc bani din contul bancar !!! annypetean annypetean Am fost azi la banca si am cerut un extras de cont, un desfasurator cu tranzactiile care s-au facut din contul meu, dupa care i -am spus la doamna de la ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat in septembrie 2010, instiintare de obligatii plata anaf 2013 bianca23 bianca23 Buna ziua, Am radiat un PFA in data de 5 septembrie 2010(vroiam la inceputul lui august dar transmiterea dosarului pt ca mi-am schimbat domiciuliul de la Cluj ... (vezi toată discuția)