Concubinul meu detine jumatate din apartament iar fiul meu jumatate .In urma decesului concubinului sora lui este mostenitoare , eu am drept de abitatie pe toata suprafata apartamentului . Vreau sa va intreb in urma dezbaterii mosteniri eu imi pierd dreptul de abitatie pe jumatatea care o detinea concubinul ?
Este vorba de o casa la tara moștenire a parintilor mei , noi suntem trei frati si am cazut de acord sa imi ramana mie , eu om de buna credință am zis ca il trec si pe el pe act dupa ce este titlul de proprietate al casei făcând in acest sens o promisiune de vânzare a jumătate el si eu jumătate , precizez ca promisiunea nu este înregistrată la cartea funciară ! Multumesc
Drept de uzul fruct
sweden
Buna ziua,
Am o intrebare legata de uzul frunct in contextul unei mosteniri. In urma testamentului, o persoana lasa dupa deces un apartament de 3 camere ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Sorina99
Am facut mostenirea unui apartament. Matusa mea are dreptul la jumate,eu cu fratele jumate. Matusa gaseste scuze sa nu il vanda sa impartim banii. Initial a ... (vezi toată discuția)