avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua. Am plătit taxa auto in 2014 ,1001 €, azi a intrat taxa 4460 lei . Dece taxa auto nu se calculează la euro din ziua precedenta?
Cel mai recent răspuns: Diana Daisy , utilizator 12:58, 9 Iunie 2019
buna ziua!
de ce s-ar calcula taxa in euro?
Dvs., in mod absolut sigur, ati platit statului roman o taxa in moneda nationala, leu.
suma achitata este inscrisa in chitanta de plata. in lei.
tot astfel o si primiti inapoi.

p.s. ca sa inteleg rationamentul Dvs.: de ce ar trebui sa se calculeze la euro din ziua precedenta?
Da, pt ca eu tot la cursul euro am platit din acea perioadă... 1001€...

Geanina DRIAN a scris:

buna ziua!
de ce s-ar calcula taxa in euro?
Dvs., in mod absolut sigur, ati platit statului roman o taxa in moneda nationala, leu.
suma achitata este inscrisa in chitanta de plata. in lei.
tot astfel o si primiti inapoi.

p.s. ca sa inteleg rationamentul Dvs.: de ce ar trebui sa se calculeze la euro din ziua precedenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturile in euro, legal sau ilegal? steaua581 steaua581 buna ziua, am o nelamurire din punct de vedere juridic de ce la noi in Romania facturile sunt echivalate cu Euro? si de ce nu cu franci elvetieni sau USD? ... (vezi toată discuția)
Inregistrare dvi import temporar din 2006 definitivat - valoare statistica '' umflata'' rodicel rodicel Buna ziua, Ma poate ajuta cineva, va rog, cum se inregistreaza un dvi, in cazul in care: - cursul de schimb trecut pe dvi (rubrica 23) nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda legala flavius1980 flavius1980 Buna ziua, In data de [b]04.10.2006[/b] am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui apartament intr-un complex rezidential nou. Plata urma sa se ... (vezi toată discuția)