avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua , am o intrebare...cum se procedeaza cu ultima luna din crestere copil, tatal trebuie sa intre el in concediu de maternitate...cum se procedeaza exact?astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Valentina mario , utilizator 18:57, 18 Iunie 2019
Multumesc frumos pt raspunsuri
Se poate prelungi prenatalul pana la 3 ani avand in vedere ca cel mic nu are handicap..am auzit o varianta de la o pers apropiata precum ca ar merge prelungit prenatalul pana la 3 ani dar indemnizatia va fi mai mica se poate asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - ccc2 dupa ccc1 Maria.Toma Maria.Toma Buna ziua!Sunt in ccc1 si sunt insarcinata.Pe 6 iulie copilul implineste 2 ani si eu pe 24 septembrie nasc.Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2 lea copil criss2018 criss2018 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire,sunt in concediu de creșterea copilului pana in data de 7 ianuarie 2018(dara cand împlinește copilul 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil tata Lenna Lenna Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Voi naste al doilea copil in iulie 2018. Primul copil va implini 2 ani pe 11 august. Cum se ... (vezi toată discuția)