avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua! Eu am 2 locuri de munca. As putea intra in concediu de crestere copil doar de la unul din ele? Bineinteles fara sa primesc indemnizatie, doar salariu de la angajatorul la care merg la serviciu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 19 Octombrie 2019
Buna ziua, inteleg din cele spuse, ca pot avea un CIM la un alt angajator, în timpul CCC-ului si pot primi si indemnizația in continuare daca nu depășesc 6250lei net pe an calendaristic? De asemenea va rog sa imi spuneti daca in momemtul cand voi reveni la angajatorul principal mai am dreptul la stimulent de insertie? Multumesc frumos!
In speta, ati inteles corect

LoredanaM18 a scris:

Buna ziua, inteleg din cele spuse, ca pot avea un CIM la un alt angajator, în timpul CCC-ului si pot primi si indemnizația in continuare daca nu depășesc 6250lei net pe an calendaristic? ......

Va mai deranjez cu nelamurirea: an calendaristic = până la 31 dec 2019, iar din 1 ian 2o20 o ia de la 0 (zero) ? Sau se calculează oct 2019- oct 2020. Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se calculează proporțional pana la 31.12, iar de la 01.01 se reia calculul.
Permiteți-mi încă o intrebare, indemnizația se va suspenda din ziua in care s-a depășit plafonul/ an calendaristic? Multumesc din nou!

Alte discuții în legătură

Metodologia realizarii de venituri suplimentare in ccc conform legii Dragomiralex Dragomiralex Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu de 2 ani de zile pentru crestere copil cu primirea indemnizatiei, mentionez ca sunt cadru militar. Stiu ca sunt cateva ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa in concediu crestere copil Floricostache Floricostache Buna ziua! Momentan ma aflu in concediu crestere copil, si as vrea sa imi deschis un pfa pentru a putea gestiona un.magazin online. Intrebarea mea este mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizație + salariu de 500 ron/luna Marcia18 Marcia18 Exista posibilitatea sa am și salariu de 500 RON pe luna și sa iau și indemnizația?? Pentru ca nu vreau sa pierd indemnizația pt 500 de RON. (vezi toată discuția)