avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezident al unui stat european care lucreaza pt o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezident al unui stat european care lucreaza pt o companie dintr-un alt stat european.

Buna ziua,

Ma numesc Bogdan. Sunt rezident in Romania si angajat al unei companii romaneasti.

Doresc sa ma relochez definitiv in Franta, dar sa-mi pastrez locul de munca actual.

Ce taxe/impozite va mai avea firma romaneasca de plata pt mine?
Ce taxe/impozite voi mai avea eu de plata?
Ce taxe/impozite voi avea de platit in Franta?

Orice informatie poate fi de folos.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bog_danC , utilizator 10:32, 12 Iunie 2019
Buna ziua. In cazul d-voastra trebuie analizata Conventia privind evitarea dublei impuneri incheiata intre Romania si Franta coroborat cu prevederile Codului Fiscal. De asemenea, foarte important in stabiliarea impozitelor este si faptul rezidentei in Franta si natura job-ului, veniturilor obtinute. O zi buna
Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru raspuns.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta fiscala Geanlu Geanlu Buna ziua, Daca sunt angajata la un anajator din Romania, dar din motive personale am ales sa ma mut in Germania pastrand jobul din Romania (lucrez remote, ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
strain rezident - platitor de taxe romania landscapeconcept landscapeconcept Buna ziua, Revin cu speranta , asa cum s-a mai intamplat, ca de aici pot obtine un sfat sau o solutie, decat de la autoritati. Pentru asta multumesc ... (vezi toată discuția)