avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare legala dupa divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare legala dupa divort?

Buna ziua.
Este legala evacuarea fostei sotii dupa divort din fosta locuinta comuna?
Fostul sot nu i-a mai permis accesul in locuinta chiar daca in sentinta de divort nu este prevazut acest lucru, el sustinand ca locuinta este mostenita de la parintii lui si dupa divort fosta sotie nu mai are drept de a locui acolo,...
Fosta sotie a depus plangere la politie insa politia spune ca nu este de competenta politiei.....
Carei institutii a statului ar mai putea sa se adreseze fosta sotie pentru a sesiza acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Bracea , utilizator 16:03, 7 Februarie 2023
Ca e bun propriu asa ca sotia poate fi evacuata.. sigur ca ar fi fost corect sa fie ceruta evacuarea in instanta, insa asa a scapat sotia de plata unor cheltuieli de judecata.
Soția sa isi continue linistită viața nu are nici un drept asupra imobilului respectiv,poate un drept de creanta daca a contribuit cu bani la renovare .
Am bagat și terminat divorț de 2 ani,am acceptat amândoi divorțul,casa este moștenirea mea,sotia nu vrea sa plece din casa mea,pentru câteva bunuri nu vrea să facă partaj.eu am handicap grav,casa moștenire singurul moștenitor.CE SA FAC, bracea.office@gmail.com.Multumesc
Vs adresați unui avocat pt o acțiune în evacuare pe procedura speciala în câteva luni se rezolva...


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Vs adresați unui avocat pt o acțiune în evacuare pe procedura speciala în câteva luni se rezolva...
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri in afara casatoriei Dijulescu2019 Dijulescu2019 Daca sotul a dobandit un bun imobil in afara casatoriei cu bani primiti de la parinti (este stipulat in contractul de vanzare cumparare ca parinti sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri -căsnicie de 20 ani Misk Misk Divorț la notariat.Evacuare. Se poate face partaj de bunuri?! In situația in care doi oameni se căsătoresc, el are casa construită,dar pusă gaj la ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)