george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Magbd	                   

Buna ziua,
Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea?
 (vezi toată discuția)
	                    Magbd	                   

Buna ziua,
Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea?
 (vezi toată discuția)

SANTIER	                   

Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)
	                    SANTIER	                   

Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)

Katiusha	                   

Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa?
Mi-am deschis un pfa prin care  realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
	                    Katiusha	                   

Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa?
Mi-am deschis un pfa prin care  realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)