Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			 Quartila 
	    	Utilizator

Quartila 
	    	Utilizator	    

madalinaaat 
	    	Utilizator

madalinaaat 
	    	Utilizator	    

Doamnele aveau dreptate, nu va pot da "bon fiscal", pentru că nu au casa de marcat . Dar o chitanță justificativă, va pot da.
 Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 Ganoderma13	                   

Am un PFA , cod CAEN 9604 (activitati intretinere corporala). De la infiintare eliberez chitante si nu bon fiscal, contabila imi spune ca nu e obligatorie casa ... (vezi toată discuția)
	                    Ganoderma13	                   

Am un PFA , cod CAEN 9604 (activitati intretinere corporala). De la infiintare eliberez chitante si nu bon fiscal, contabila imi spune ca nu e obligatorie casa ... (vezi toată discuția)

AdrianSchiaua	                   

Administratorul cand incaseaza cota de intretinere este obligat sa ofere bon fiscal sau daca ofera chitanta, aceasta nu trebuie sa contina stampila cu datele ... (vezi toată discuția)
	                    AdrianSchiaua	                   

Administratorul cand incaseaza cota de intretinere este obligat sa ofere bon fiscal sau daca ofera chitanta, aceasta nu trebuie sa contina stampila cu datele ... (vezi toată discuția)

misha19	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire pentru PFA cu activitate principala Prestari Servicii Foto/ Video, este obligatoriu emiterea de bon fiscal sau este suficient ... (vezi toată discuția)
	                    misha19	                   

Buna ziua,
Am o nelamurire pentru PFA cu activitate principala Prestari Servicii Foto/ Video, este obligatoriu emiterea de bon fiscal sau este suficient ... (vezi toată discuția)