avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pe 01.10.2019 intră în vigoare articolul 107 din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pe 01.10.2019 intră în vigoare articolul 107 din Legea nr. 196/2018, care, coroborat cu art. 17, 21, 47, 48 și 104, vor duce la dizolvarea sau chiar la desființarea multor Asociații „mamut”, cu mai mult de 2 blocuri ne-legate între ele prin proprietăți co

Pe 01.10.2019 intră în vigoare articolul 107 din Legea nr. 196/2018, care, coroborat cu art. 17, 21, 47, 48 și 104, vor duce la dizolvarea sau chiar la desființarea multor Asociații „mamut”, cu mai mult de 2 blocuri ne-legate între ele prin proprietăți comune, deoarece le va fi greu șefilor de Asociații de Proprietari să actualizeze TOATE datele proprietarilor și ale membrilor din Asociațiile respective, în care activează câteva sute sau mii de proprietari.
* CITEZ DIN ART. 107: „În termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi: c) președinții Asociațiilor de Proprietari SUNT OBLIGAȚI SĂ ACTUALIZEZE, în baza actelor de proprietate asupra locuințelor și/sau spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință din Condominiu, TOATE INFORMAȚIILE privind proprietățile, suprafețele și Cotele-Părți Indivize aferente acestora, în vederea calculului cotelor de contribuție la cheltuielile Asociației pentru respectiva locuință.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2019
flory_mr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 09:28, 20 Mai 2020
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
flory_mr a scris:


Ce să fac dacă unii useri de pe acest Forum de Discuții refuză să citească cu atenție unele paragrafe de legi - eu le scriu cu litere mari, poate vor învăța să interpreteze mai atent unele paragrafe de legi ?


Mie de ce mi-ați bolduit răspunsul? V-am dat impresia că nu-s în stare să parcurg două rânduri și jumătate cu atenție, sau de ce?

Referitor la ce presupuneți că e în mintea userilor care vă văd mesajele, vă înșelați tare rău. Nu mai dezvolt, v-am explicat de mi s-a acrit cât de obositor e stilul dvs. Dacă vreți să pricepeți bine, dacă nu o vă șterg mesajele potrivit regulamentului.
Vi-l mai pun o dată. Ultima:

A. Reguli de postare a mesajelor
1. Forma
1.2. Scrierea nejustificată cu majuscule sau caractere îngroșate, italice, subliniate, ori cu alte artificii este greu de citit. Țineți cont că folosirea excesivă a tehnicilor de subliniere a textului echivalează cu a țipa la ceilalți utilizatori, acţiune care ar putea fi interpretată ca fiind agresivă în forum.
www.avocatnet.ro/forum/main/...

~ final discuție ~