avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Posibilitate devenire avocat
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Posibilitate devenire avocat

Pot eu oare sa fac srudii pentru profesia de avocat fiind o femeie de 32 ani fara studii de 12 clase
Bună dimineața,

Pentru a deveni avocat trebuie să absolviți o facultate de Drept și să dați examen de admitere în profesie. Din ce povestiți, pare greu spre imposibil să reușiți asta.

Vă terminați studiile liceale, dați la drept, susțineți examenul de intrare în Barou, urmați 2 ani cursurile INPPA, dați examenul de definitivat, in paralel puteți face și un master!
Mai bine va propuneți terminarea liceului,sa treceți de proba de foc a bacalaureatului care pt multi a devenit un obstacol de netrecut și apoi mai vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cursuri inppa Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva sigur daca sunt sau nu obligatorii studiile acelea pentru avocati stagiari la INPPA? Am citit legea avocatilor actualizata si ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)