avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere cont de plata a intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere cont de plata a intretinerii

Am un serviciu care imi ocupa toata ziua si o administratora de scara particulara care nu vrea sa imi dea contul pentru a plati personal intretinerea, deoarece nu pot ajunge in intervalul orar impus pt plata sau desfasurare sedinte.
Exista vreo modalitate legala sa-mi dea contul pt plata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 2 Iulie 2019
Acel cont trebuia afisat la avizier.
Discutati cu presedintele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asociatai de proprietari ,conform disp L nr 196/2018 are obligatia legala sa adetina si sa fiseze contul bancar
sesizati oficial presedintele de asociatie cu obligatia resopectarii dispozitiilor in vigoare si informarea contului asociatiei de proprietari-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar asociatie - plata intretinere KiralyOtto KiralyOtto Doresc sa stiu daca conform legii 196/20.06.2018. La articolul 20, alin. 2, posibilitatea platii online (prin banca) este conditionata de forma de organizare ... (vezi toată discuția)
Problemă părți comune la bloc Nicom13 Nicom13 Tocmai ce am fost inundați cu apa in apartament, venită de pe scurgerea blocului. Vecina de sus spăla hainele la masina de spălat iar scurgerea, cel mai ... (vezi toată discuția)
Administratora ne-a marit pe nedrept nr. de pers inscrise in lista de plata. am facut o contestatie, dar nu s-a solutionat. ce ma sfatuiti? kate93 kate93 Buna. Administratora ne-a marit pe nedrept numarul de persoane, la cererea vecinelor care imi urmaresc prietenii veniti in vizita (aparent 5 persoane ... (vezi toată discuția)