avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau să schimb yala de la intrare. O pot face dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau să schimb yala de la intrare. O pot face dacă fostul soț stă de 2 ani în altă parte?

Vreau sa schimb yala de la intrare.o pot face daca fostul sot sta de 2 ani in alta parte?am nevoie sa depun o cerere undeva sau pur si simplu o pot schimba?daca fostul sot imi cere sa ii dau o cheie si refuz ce se poate intimpla?va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Asa cum vi s-a mai mentionat schimbati butucul motivand ca ati pierdut cheia sau ca nu mai functiona corespunzator, iar daca o sa vina o sa-i dati o alta cheie daca va cere.Cel putin pana atunci stiti ca nu mai intra in casa in lipsa dumneavoastra.Acest lucru se poate repeta. In ceea ce priveste Politia, acesta nu poate interveni in litigiul dumneavoastra atata timp cat nu se ajunge la tulburarea linistii si ordinii publice etc.
acest răspuns util
Doamna, daca nu va intelegeti sa faceti partajul la notar, va trebui sa il faceti in instanta si da va dura, dar daca nu va apucati, nici nu terminati.. mai departe..nu vad care e legatura cu mutatul, daca nu ii permiteti accesul dandu-i cheie, nici nu are cum sa se mute.
acest răspuns util
Daca vine o data pe an, nu pare ca va deranjeaza prea tare, chiar daca vine in lipsa dvs. De ce vreti sa schimbati yala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, schimbare yala proprietate comuna marcela_solomon marcela_solomon Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta! Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat yala la apartament aflat în coproprietate, fără acceptul meu dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna seara, Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)