Buna ziua mi-ati putea da un raspuns in urmatoarea speta : X prin intermediul unei retele de socializare(Facebook, Instagram etc) cumpara predictii ,,SIGURE'' la un meci de fotbal de la Z , X plateste 500lei lui Z prin banca in contul lui Z (Z ii trimite IBAN-ul si numele unde sa fie trimisi banii ). Z ii spune ca echipa M de fotbal va castiga SIGUR (100%) acel meci impotriva echipei P .(dupa ce plata este facuta). La finalul meciului de fotbal M pierde , asa ca si X pierde cei 500lei dati lui Z plus inca 500pariati cum ca va castiga M. X ii cere socoteala lui Z dar acesta nu mai raspunde. IN CONCLUZIE : X poate sa faca o plangere penala impotriva lui Z pentru inselaciune pentru a-si recupera banii?( tinand cont ca stie contul IBAN si numele real a lui Z) SAU exista o sansa ca X sa isi recupere banii intr-un fel ? MA PUTETI AJUTA VA ROG CU UN SFAT.
Nu eu ,un prieten a pățit așa și eram curios dacă poate face ceva in legătura cu asta .Din punctul dvs. de vedere ar exista șansa de a recupera banii ?
Plangere penala
puffytel
Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)