avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare blocata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare blocata

Daca chem in instanta proprietarul fondului aservit ,ca nu-mi respecta dreptul de servitute,si imi inchide accesul,eu neavand alta intrare,ce pot sa fac?Ma astept la asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Aida2016 , utilizator 17:03, 8 Iulie 2019
Am inteles.Si pana se da hotararea definitiva,dormim pe strada.Ce legi avem.Multumesc.
Si asa a schimbat poarta de la servitute(intrare comuna),si a trebuit sa ne certam cu el sa ne dea chei.A pus poarta doar platita de el.Schimbarea portii nu este tot distrugere?Sau numai gardul?
Poarta era platita de mine si fostul proprietar.Inlocuirea ei nu e tot distrugere sau asta e voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)
Reglementare drum acces vood0o vood0o Am achizitionat de curand o casa, iar accesul se face pe un drum de acces (drum de servitute). Pe acest drum fiecare din locatari (3 cu mine) detine o cota ... (vezi toată discuția)