avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare contract de colaborare intre persoane ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitare contract de colaborare intre persoane juridice

Buna ziua. La un contract de colaborare intre doua persoane juridice (SRL-uri), ce impozite se platesc? Contractul a fost facut pe 1.000 lei / luna si este pentru prestarea de servicii stomatologice. Cred ca trebuie platit doar impozitul de 3% pe venitul microintreprinderilor (societatea careia ii tin eu evidenta inca nu are salariati).
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:13, 8 Iulie 2019
Daca nu are salariati, cota de impozitare va fi de 3 %.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare prestari servicii stomatologie, casa de marcat mobila mddsrl mddsrl Un SRL platitor de impozit pe venit, neplatitor de TVA, cu activitate in domeniul prestarilor de servicii medicale stomatologice CAEN 8623, detine o clinica ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau pe profit ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care produce soft la comanda. Firma, va fi foarte mica la inceput, cel putin, cu o cifra de afaceri nu prea mare nici ... (vezi toată discuția)
Impozitul 3% pt imm in 2010? viopopa1 viopopa1 Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare ... (vezi toată discuția)