avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare loc joaca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare loc joaca

Buna ziua,

Pe spatiul verde din jurul unui bloc se doreste amenajarea unui loc de joaca. Acesta va contine, leagan, tobogan, balansoar etc.
Terenul in cauza este in proprietate comuna.
In cazul acesta se considera ca destinatia spatiului comun va fi schimbata? Mentionez ca nu va fi ingradit accesul.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 9 Iulie 2019
Daca statutul terenului este privat al asociatieid e proprietari atunci terenul poate fi utilizat dupa propriul interes al membrilor asociatiei de proprietari
Amenajarea locului de joaca trebuie sa fie autorizata de autoritatea publica locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei proprietatii comune Bogdan_86 Bogdan_86 Ce inseamna efectiv schimbarea destinatiei proprietatii comune: nu mai este proprietate comuna, ci individuala ori este in continuare, dar in alte conditii? In ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Amenajare spatiu de joca pentru copii Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Intr-un complex rezidential se doreste amenajarea unui loc de joaca pentru copii. Care sunt procedurile, normele legale si autorizatiile care ... (vezi toată discuția)