avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru unic asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru unic asociatie de proprietari

Buna ziua!
Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor completate electronic conform notitelor luate in timpul sedintelor.
La noi in asociatie asa se procedeaza si eu cred ca nu este corect.Am semnalat acest lucru dar nu s a luat nicio masura.
Modelele pretiparite de PV le completez cu rezumatul si concluziile sedintei si se semneaza in cadrul sedintei, apoi le indosariez intr un dosar cu sina. De ce alta sigilare se vorbeste aici? Este prevazuta in legislatie ceva de genul acesta? PV irile de CEX si PV urile de Adunare Generala le indosariez in ordine cronologica, in acelasi dosar, nu le pun in sectiuni diferite. Procedez gresit? Cu referinte din legislatie, va rog. De "pareri" e plin pe acest forum

MihaiPRO a scris:

Buna ziua,
Sigilarea si numerotarea registrului este prevazuta de o lege anume? Un dosar in care capsez PV urile noi pe masura intocmirii poate fi considerat Registru Unic? Sunt anumite info care se repeta si as vrea sa pot folosi sabloane/modele de PV uri pe care sa le capsez adaug dosarului respectiv


Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
MihaiPRO, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea intocmirii proceselor verbale GHEORGHIAN GHEORGHIAN Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de procese verbale florin555 florin555 Buna ziua, Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un \"Registru unic de procese verbale\" ? Aveti un model pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Registrul unic al asociatiei de proprietari CipM CipM Dupa legea veche, L230/2007, asociatia avea: - registrul de PV al asociatiei (\"Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de ... (vezi toată discuția)