avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vochere vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vochere vacanta

Sunt angajat asistent personal , angajat la primărie în Oradea .As dori sa știu dacă sunt obligați să ne dea vochere de vacanta .Care ar putea să fie motivul unui refuz .Pe surse de vorbește că anul trecut angajați primăriei au beneficiat de vochere de vacanta ,mai puțin asistenți personali.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
marimarimokus, utilizator
Cel mai recent răspuns: marimarimokus , utilizator 08:33, 1 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 114/2018
art. 36
(1) În perioada 2019-2020, personalul din cadrul instituțiilor și autorităților publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, inclusiv activitățile finanțate integral din venituri proprii, înființate pe lângă instituțiile publice, beneficiază de vouchere de vacanță în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările și completările ulterioare, precum și de indemnizația de hrană prevăzută la art. 18 din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare.
....
As dori sa știu că bani pt vochere de vacanta cine le plătește,sunt din bugetul primăriei sau sunt.bani separat pt aceste vochere de vacanta de la guvern.Si as mai dori sa aflu daca este posibil că nu mai o parte a angajaților de la primărie să primească vochere de vacanta?Nouă nu sa comunicat că nu mai sunt bani pt vochere asistenților personali.Motivind bugetul 0 pt asistenți personali .As dori sa știu din ce fond se plătesc vocherele de vacanta ?Și daca pot face acest lucru că o anumită categorie de angajai ai aceluiași instituții sa nu beneficieze de același drepturi ,nu mă refer la drepturile care sunt legate de studii sau post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi la vouchere de vacanta pt. angajat asistent personal pt. persoana cu handicap cristianholdun cristianholdun Buna ziua! Holdun Cristian ma numesc. Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, anume daca asistentul personal pt. persoana cu handicap are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de hrana iniminis iniminis Buna ziua, daca ma poate lamurii cineva cu privire la acordarea acestei indemnizatii. Mai exact care este regimul de acordare in institutile publice. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)