avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cai extraordinare de atac hotararae definitva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cai extraordinare de atac hotararae definitva

Am depus plangere penala pentru marturie mincinoasa contra unui expert topo. S-a deturnat sensul plangerii. In final am ajuns la Judecatorie. Am primit vineri 12.07.2019 conumicarea, fara motivare. Doar ca este nefondata si inadmisibila. In privinta cailor de atac extraordinare, ce variante am si in ce termen?
In privinta motivarii, sunt curios ce va contine. Daca aceasta lipseste sau urmeaza linia voit eronata a politiei, ce pot face? AM argumentat cu documente oficiale(cadastru, registrul public al drumurilor, titlu de proprietate). Nu exista un singur document oficial care sa ma contrazica.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anatol2017 , utilizator 11:18, 15 Iulie 2019
Caile de atac se raporteaza la obiectul cererii.
Nu se intelege clar ce obiect are actiunea de la Judecatorie.
Dar, presupun, ca ati formulat plangere impotriva rezolutiei parchetului de neinceperea urmaririi penale/clasare a plangerii formulate de dvs. impotriva expertului topo. Daca presupunerea mea este adevarata, atunci nu mai aveti nicio cale de atac impotriva solutiei date de judecatorie.
Asa este, am facut plangere impotriva rezolutiei parchetului. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva unei sentinte penale - art. 278^1 din c. proc. pen., multescu99 multescu99 Potrivit ART. 278^1 din C. Proc. Pen., (1) Dupa respingerea plangerii facute conform art. 275-278 impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim plangere penala ovidiub1 ovidiub1 Buna ziua , Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: - angajat impotriva caruia se face plangere penala la parchet pentru neglijenta in servici - CIM a ... (vezi toată discuția)
Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)