avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie comunitara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie comunitara

in 2017 am beneficiat de pensie de invalidirtate, din 2018 beneficiez de pensie la limita de varsta, avand o pensie in cuantum de 8xx lei desi primesc 9xx lei, iar acum am primit o notificare pentru pensie comunitara. ultimii 4 ani am lucrat in Germania, iar cuantumul pensiei comunitare este de 882 lei. care este diferenta intre ele si care este mai avantajoasa?
Cel mai recent răspuns: ramona74 , utilizator 17:52, 17 Iulie 2019
Sigur pensia comunitara este de 882 lei?
da, asa apare la total drepturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partiala si continuarea muncii in ue morosanucarmen morosanucarmen Sotul meu se poate pensiona anticipat partial in Romania, in luna august, daca cumuleaza anii lucrati in Romania si Ungaria. Intrebarea mea este: 1. Poate ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare limita de varsta raulpopescu raulpopescu Buna ziua! O prietena de familie a fost pensionata pe caz de boala timp de 10 ani (de la 50 ani, cu o pensie de 650ron, dupa ce a crescut a ajuns la 700ron) ... (vezi toată discuția)
Pensia comunitara se cumuleaza cu pensia nationala? VALI_M VALI_M As vrea sa va prezint o speta: O persoana s-a pensionat dupa ce a ajuns la o vechime de 36 de ani in Romania cu o pensie de 830 lei pe luna. Aceeasi persoana ... (vezi toată discuția)