avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Radiere contract munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Radiere contract munca

Fiica mea a fost inregistrata eronat in Revisal la o firma din Pitesti si a fost facuta corectura in Revisal si apare ca radiat si nu cu incetare de activiate . A fost pentru inregistrare (neavand loc de munca) la AJOFM filiala Dragasani si i s-a spus ca nu poate fi luata in evidenta datorita situatiei din Revisal . Ce trebuie facut ? Bazele de date nu sunt sincronizate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 18 Iulie 2019
Nu trebuie facut nimic... cei de la AJOFM trebuie sa inteaga ca : Radierea reprezintă ştergerea logică a unui contract înregistrat eronat pentru un salariat. Un contract se poate radia indiferent de starea în care se află.

Acesta va aparea in istoricul angajatorului.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)