avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un proprietar are datorii la asociație, dar nu vrea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un proprietar are datorii la asociație, dar nu vrea să le plătească pentru că sunt ale celui de la care a cumpărat apartamentul. Poate vinde fără adeverința de la asociație?

Bună seara ! Vă rog frumos să mă lămuriți intr-o problemă .
La vânzarea unui apartament este obligatoriu adeverința de la administrator ? Vânzătorul are datorii către asociație și nu vrea să plătească datoria ,dar vrea adeverință . Mentionez că apartamentul respectiv a fost vândut de bancă prin licitație actualului propritar care vrea să-l vândă din nou . Datoriile vechi ale apartamentului cine trebuie să le plătească: actualul proprietar sau noul proprietar?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: T. Razvan , utilizator 15:15, 25 Octombrie 2020
Poate daca aveati ipoteca inscrisa in cartea funciara va era de ajutor...
Asa discutati cu executorul sa faca demersuri macar odata pe an pentru executie, sa nu intervina prescriptia dupa trei ani...
Acele obligatii devin opozabile noului proprietar (adjudecatar)
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
T. Razvan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare apartament cu datorii la întreținere Cristian2020 Cristian2020 Bună dimineața. Tocmai ce urmează sa vând un apartament cu datorie la întreținere de aproximativ 800ron. Pot vinde dacă se trece în contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua președintele asociației refuza sa imi dea o adeverinta ... johny gyo johny gyo Buna ziua Președintele asociației refuza sa imi dea o adeverinta precum nu am datorii și ca sunt achitate cotele de întreținere,aceasta adeverință ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dumitru suiu dumitru suiu Buna seara . Avem la un executor judecatoresc niste dosare de executare pentru datornici catre asociatia de proprietari . Dosarele stau ca in \"biblioteca \" ... (vezi toată discuția)